Количка

  

Категории

Марка

Цена

 

  

Категории

Марка

Цена

 

Показване на 1–16 от 159 резултата

Открийте опита на Bioderma в дерматологичните грижи.

Основана през 1977 г. в Ex en Provence, Франция, Bioderma Laboratories е водеща фармацевтична компания, специализирана в модерни лечения за кожа и скалп, педиатрични грижи и клетъчна регенерация.

Техният ангажимент към иновациите обаче надхвърля това – през 2001 г. те създадоха своята авангардна биометрологична лаборатория в Лион, посветена единствено на изследването и разработването на решения за грижа за кожата.

В продължение на повече от четири десетилетия Bioderma прекроява областта на дерматологията, като комбинира биология и грижа за кожата.

Техният уникален научен подход се върти около разбирането на нуждите на кожата и нейните биологични механизми. Това вдъхновение подхранва създаването на продукти, които са в хармония с естествените процеси, като същевременно се придържат към най-високите фармацевтични стандарти.

АКЦЕНТИ НА ПРОДУКТА BIODERMA:

1. БИОЛОГИЧНИ ПАТЕНТИ: Продуктите BIODERMA са щателно изработени от екипи от биолози и дерматолози. Техният биологичен подход се занимава с основните причини и последици от дерматологичните проблеми, осигурявайки дълготрайна корекция.

2. ТОЛЕРАНТНОСТ НА КОЖАТА: Формулите на BIODERMA повишават толерантността на кожата и укрепват нейната устойчивост срещу факторите на околната среда чрез техния изключителен патент – DAF.

3. ДЕРМАТОЛОГИЧНА БЕЗОПАСНОСТ: Безупречната ефикасност и максималната поносимост са гарантирани чрез придържането на BIODERMA към три основни правила: използване на необходимите съставки, избор на най-чистите активни компоненти в оптимални дози и избор на молекули, естествено присъстващи в кожата.

4. НАУЧНО ПРИЗНАТИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Продуктите на BIODERMA съдържат съставки, които отговарят на два ключови критерия: биологична ефективност и дерматологична безопасност.

5. ВНИМАТЕЛНО ПОДБРАНИ СУРОВИНИ: BIODERMA щателно подбира съставки и продукти, които са дерматологично доказани като ефективни, безопасни и надеждност.

6. ТЕСТВАН ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ЕФЕКТИВНОСТ: Всеки продукт на BIODERMA отговаря на строгите препоръки, определени от здравните власти и дерматологичните асоциации, като се гарантира стриктно тестване за безопасност и ефективност.

7. КЛИНИЧНИ ТЕСТОВЕ: Всички продукти на марката BIODERMA преминават щателни клинични тестове, проведени от експерти в областта на дерматологията, алергологията и токсикологията. Тези изследвания се публикуват редовно в специализирани научни списания.

8. АБСОЛЮТНА ПРОСЛЕДИМОСТ: BIODERMA поема пълна отговорност за контрола на произхода и абсолютната проследимост на своите съставки и продукти, в съответствие с индустриалните стандарти.

Потопете се в сферата на дерматологията с впечатляващата гама от продукти на Bioderma, включително специализирана грижа под формата на флуиди, кремове, гел-кремове, балсами, серуми, измивни душ-гелове, душ-кремове и олиа, хидратиращи млека, лосиони, мицеларни води,  почистващи гелове и други за суха, мазна, комбинирана, нормална или чувствителна кожа за деца и възрастни.

Предефинирайки качеството и експертизата, Bioderma стои като най-доброто решение за всичките ви нужди за кожа и коса.

Изживейте истинското сливане на наука и красота с лабораториите BioDerma. 

С фокус върху дерматологията, Bioderma предлага впечатляваща гама от продукти, включително:

ABCDerm – грижа за бебета и деца,

Atoderm – грижа при суха и атопична кожа,

Sensibio – грижа при чувствителна кожа, кожа склонна към зачервяване, розацея и себорея,

Cicabio – грижа при увредена и раздразнена кожа,

Hydrabio – хидратираща грижа,

Sebium – грижа при мазна кожа и кожа склонна към акне,

Pigmentbio – грижа при хиперпигментация,

Node – грижа за косата и скалпа, грижа при пърхот

Photoderm – слънзезащита за деца и възрастни, слънзезащита за лице и тяло.

Тяхната отдаденост на качеството и експертизата ги отличава в индустрията, което прави Биодерма идеалното решение за всички нужди на вашата кожа и коса.

Изживейте истинска иновация и трансформация с BioDerma Laboratories – където науката и красотата се сблъскват.

Най-продавани продукти от козметика на Биодерма:

Хидратиращ крем за лице Биодерма Hydrabio gel-cream

Биодерма крем за лице 50+ Photoderm Aquafluide spf 50+

Биодерма слънцезащитен крем за бебе Photoderm Mineral fluide

Биодерма крем за лице за чувствителна кожа Sensibio Defensive

Биодерма мицеларна вода Sensibio за чувствителна кожа и чувствителни очи

Биодерма бебе душ-гел и хидратиращо мляко за деца ABCDerm

Биодерма Цикабио крем при увредена кожа

Биодерма Аtoderm крем за кожа склонна към атопичен дерматит

Филтър
  

Категории

Марка

Цена

 

Меню