Количка

  

Категории

Марка

Цена

 

  

Категории

Марка

Цена

 

Показване на 1–16 от 161 резултата

Наука за грижата за кожата зад Eucerin: над 100 години съвършенство

Основата на Eucerin: революция в грижата за кожата за повече от век Какво следва? Повече от век Beiersdorf, компанията зад Eucerin, е синоним на иновативни формули за грижа за кожата. От самото начало изследванията и разработването на продукти в Eucerin са тясно свързани с дерматологичните изследвания.

Основата на Eucerin Основана от Paul C. Beiersdorf

Всеки продукт на Eucerin се основава на интензивни изследвания и тясно сътрудничество между фармацевти и дерматолози, датиращо от самото начало. Началото на марката започва от аптеката на Paul C. Beiersdorf в Хамбург.

През 1882 г. Paul C. Beiersdorf патентова нов тип медицинска превръзка, създавайки компанията Beiersdorf. Осем години по-късно той продава бизнеса на колегата си, фармацевта Оскар Тропловиц, който започва да произвежда продукти под марката Beiersdorf. Тясното сътрудничество с пионерския дерматолог Paul Gerson Unna означава, че тези продукти са вдъхновени от и базирани на най-новите изследвания върху кожата.

Тази комбинация от научноизследователска и развойна дейност е преминала през нашата история до днес.

Това означава, че всеки от продуктите е както научно значим, така и доказано поносим и ефективен, предоставяйки ви надеждни решения за различни кожни проблеми.

Съвременна история на Eucerin

Eucerin слънцезащита . Първите продукти на Eucerin, клинично доказано, че активно укрепват кожата срещу слънчеви алергии. Тяхната двуфазна превантивна система беше пробив в грижата за слънцето, подсилвайки защитните бариери на кожата срещу UVA стреса и намалявайки възпалителните реакции.

Печатна реклама за Eucerin pH5 душ олио през 1995 г. 1995 г. – Eucerin pH5 душ олио Истинска иновация: Euserin душ олио предотвратява изсушаването на кожата, докато нежно я почиства с изключително меки повърхностно активни вещества.

Преди повече от десетилетие гамата Eucerin Q10 ACTIVE за чувствителна кожа доказа своята ефективност срещу ранните признаци на стареене.

Eucerin Q10 крем против бръчки. Първият продукт на Eucerin  Q10, предлага решение за чувствителна, застаряваща кожа. Това естествено срещащо се вещество стимулира производството на енергия в клетките.

Печатна реклама през 1999 г.  – Eucerin Blemished Skin Осъзнавайки, че склонната към акне кожа не е проблем само за тийнейджърите, Eucerin пуска гама от продукти специално за нуждите на възрастни с кожа, склонна към акне. Той насочва проблема към неговия корен – фоликула – като същевременно се грижи за кожата и предотвратява изсушаването.

С тези свойства продуктите на Eucerin са идеални за грижа за кожата с петна по време на медикаментозно лечение. Днес гамата за акне се нарича DermoPURЕ .

Anti-Pigment флуид.  Първият продукт на Eucerin, който намалява появата на петна и хиперпигментация по кожата чрез действието на дионова киселина, която влияе върху производството на меланин в кожата.

 Anti-Redness Първата продуктова гама Eucerin за намаляване на появата на зачервяване. Съдържа Ликохалкон А, който успокоява кожата и зелени пигменти, които неутрализират зачервяването. Това е една от първите клинично доказани серии дермо-козметични продукти, които осигуряват незабавно и дълготрайно облекчение при склонни към зачервяване, дифузно зачервяване и видими капиляри.

Eucerin Hyaluron-Filler. Тази революционна гама е вдъхновена от дерматологични инжекции с хиалуронова киселина за борба с бръчките и е една от най-успешните гами против стареене в аптеките.

Продуктите запълват бръчките благодарение на комбинацията от активната съставка Хиалуронова киселина, която интензивно овлажнява кожата, за да изглади повърхностната й текстура и да намали линиите и бръчките, и сапонин, който стимулира собствения синтез на хиалуронова киселина в кожата.

Eucerin AQUAporin ACTIVE Вдъхновен от откритие на Нобелова награда, това е първата гама Eucerin, която поддържа естествената хидратираща мрежа на кожата чрез създаване на нови аквапорини. Тези базирани на протеини канали, разположени в клетъчните мембрани, контролират транспорта на вода в и извън клетките. Ключовата съставка, глюко-глицеролът, е биологично идентичен с молекулите, които стимулират аквапорините на кожата и възстановяват естествения поток на влага към нейната повърхност. Това е пробив в дълбокото овлажняване.

Гамата Repair  – идеалното решение за суха кожа. С комбинацията от технологията Aquaporin и добре познатата активна урея, тази гама предоставя цялостно решение за облекчаване на проблеми, свързани със силно суха кожа. Той е насочен не само към симптомите, но и към трите ключови фактора: дефицит на вещества, свързващи влагата (NMF), липса на бариерни липиди (церамиди) и слабост на собствената овлажняваща мрежа на кожата (аквапорини).

Гамата DermoCapillaire е специално разработена за справяне с най-честите проблеми със скалпа и косата. Като се насочват към микровъзпалението на скалпа, тези продукти осигуряват ефективно лечение на често срещани проблеми със скалпа и косата. Основната съставка Ликохалкон А успокоява възпаленията на скалпа и в комбинация със специфични активни съставки възстановява скалпа в здраво състояние.

Гамата Volume-Filler  е насочена към специфични слоеве на кожата, където загубата на обем настъпва с възрастта. Кажете сбогом на бръчките и здравейте на по-стегнатите, по-дефинирани контури на лицето.

За суха, раздразнена и атопична кожа гамата AtopiControl  осигурява ефективна грижа по време на неактивни фази и обостряния. Със силата на Омега-6 мастните киселини, противовъзпалителното действие на Licochalcone A и антибактериалната ефикасност на Decandiol, тези продукти отговарят на нуждите на дерматолозите и педиатрите, предлагайки ефективни решения за всички стадии на атопичен дерматит.

Всички продукти за чувствителна кожа на Eucerin имат “чисти” формули, което означава, че съдържат само ограничен брой съставки и не съдържат консерванти (включително парабени), минерални масла, аромати, алкохол, оцветители и емулгатори.

Опаковката също играе жизненоважна роля за поддържането на асортимента чист. Всички продукти използват опаковки против замърсяване, за да предпазят формулите от примеси и окисление.

Козметика Eucerin в онлайн аптека Gpharm.bg

В онлайн аптека Gpharm.bg можете да откиете пълната гама от продукти на Eucerin / Еуцерин :

DermatoClean – Почистваща грижа

DermoPure – Грижа за кожа склонна към акне

 Anti-pigment – Грижа против пигментни петна

Aquaphor – Грижа за суха и увредена кожа

AtopiControl – Грижа за атопична кожа

 UreaRepair  Plus – Грижа за много суха кожа

 AquaPorin – Грижа при суха кожа

DermoCapillaire – Грижа за скалпа

Eucerin крем за лице AquaPorin осигурява невероятна хидратация и за най-сухата кожа. Той е бестселър на Юсерин крем за суха кожа.

Eucerin слънцезащита  – Слънцезащитни продукти за лице и тяло  –

Бестселър слънцезащитен крем е Eucerin Oil Control spf 50+

Ph5 – Грижа за чувствитена кожа

Eucerin PH5 душ олио е бестселър в измивните продукти Еуцерин.

Hyaluron-Filler – Грижа против стареене

Най-добрата грижа против стареене е Еucerin Hyaluron-filler. Мнения на клиенти го потвърждават.

Трите серии отговарят на нуждите на всяка възраст и всеки тип кожа  Hyaluron-filler 3 x effect, Hyaluron-Filler + Volume Lift,  Hyaluron-filler + Elasticity. Открий своя Еуцерин крем против бръчки.

В Gpharm.bg ви предлагаме изгодни Юсерин комплекти и месечни Юсерин намаления.