Количка

  

Категории

Цена

 

  

Категории

Цена

 

Показване на 1–16 от 19 резултата

Uriage Bariesun: Вашата най-добра защита срещу слънцето

Слънцезащитни продукти Uriage Bariesun могат да ви помогат да се радвате безопасно на слънцето. Докато прекарването на времето на открито може да бъде приятно, но прекомерното излагане на слънце може да доведе до различни кожни проблеми, като преждевременно стареене, тъмни петна и дори рак на кожата. Слънцезащитните кремове действат като абсорбира или отразява вредните UV лъчи. Видът слънцезащитен крем, който избирате, и нивото на SPF имат значение, когато става въпрос за защита на кожата ви от вредните лъчи.

Запознайте се с Uriage Bariesun?

Слънцезащита Uriage е гама от продукти, предназначени да ви предпазят от вредните UV лъчи на слънцето. Продуктите са хипоалергенни, некомедогенни и обогатени с термална вода Uriage, глицерин и витамин С и Е. Гамата включва разнообразие от слънцезащитни продукти, включително лосиони, кремове и спрейове. Продуктите Юриаж Бариесън са подходящи за всеки тип кожа, включени са и продукти безопасни за употреба при бебета и деца на възраст от шест месеца.

Как Uriage Bariesun защитава вашата кожа?

Продуктите Bariesun съдържат фотостабилни филтри, което означава, че осигуряват дълготрайна защита срещу слънцето. Освен това гамата има високо ниво на SPF до 50+, което предлага отлична защита срещу UVA и UVB лъчи. Uriage Bariesun 100 Extreme Флиуд за екстремна защита SPF50+ 50ml е с реален фактор SPF 100

Продуктите от гамата също са водоустойчиви и осигуряват незабавна защита след нанасяне върху кожата. Продуктите Uriage Bariesun могат да се нанасят върху всички открити участъци на лицето и тялото.

Защо да изберете Uriage Bariesun?

Мнения на специалисти и потребители потвърждават, че продуктите от гамата осигуряват надеждна и дълготрайна защита, която предпазва кожата ви от вредните UV лъчи. Гамата е дерматологично тествана, което я прави безопасен избор дори за чувствителна кожа. Uriage слънцезащита също помагат за предотвратяване на стареенето на кожата и тъмните петна, причинени от прекомерното излагане на слънце. Гамата се предлага в разнообразни текстури и може лесно да се нанесе върху кожата ви, оставяйки невидимо, немазно и нелепкаво покритие.

  1.  Uriage Bariesun предлага превъзходна защита срещу увреждане на кожата от UVA-UVB лъчи и синя светлина, включвайки последно поколение филтри във формулите си.
  2. Ефективно предотвратява фотостареенето, причинено от UV и синя светлина,   Широкоспектърните филтри в комбинация с термална вода Uriage и патент за защита на теломерите, осигурява отлични резултати.
  3. Използвайки уникалния патент  – усъвършенстваната технология “Skin Shield”, гамата увеличава максимално фотозащитата, като образува защитен филм върху кожата, предотвратявайки проникването на UV филтри в дълбочина.
  4. Aquaspongines и термалната вода Uriage предлагат интензивна защита срещу изсушаване на кожата, като същевременно осигурява освежаващ тласък на хидратация.
  5. Формулите включват антиоксидантни съставки за защита от свободните радикали, образувани в кожата от UV-лъчите.

 

Какви продукти можете да откриете в сериата Uriage Bariesun? 

Гамата Uriage Bariesun включва слънцезащитни флуиди, кремове, оцветени кремове с SPF50+, мляко за след слънце и автобронзант. Ще откриете продукти подходящи за суха, мазна, комбинирана и нормална и чувтствителна кожа.

Как да избера правилния за мен продукт? Бързи насоки.

Uriage Bariesun spf 50 fluid против пигментни петна за кожа склонна към хиперпигментации и признащи на фотостареене

Bariesun 100 Extreme Флиуд за екстремна защита е с реален фактор SPF 100 и е предназначен за хора с повишен риск от поява на рак на кожата или пигментации.

Bariesun spf 50 ултра-лек флуид с хидратиращо и леко усещане.

Bariesun spf 50 крем за лице за суха кожа.

Bariesun mat флуид с матиращ ефект за мазная кожа.

Bariesun spf 50 спрей форми за деца и възрастни.

Bariesun Mineral крем за бебета и за кожа с непоносимост към химични филтри.

Uriage Bariesun Autobronzant за безопасен тен без нужда от излагане на вредните слънчеви лъщи.

Uriage bariesun creme teintee claire / medium spf 50+ тонирани кремове, които защитатват и същевременно изравняват тена с ефект на BB-крем.

Uriage Bariesun спрей – аерозоли с SPF 30 или SPF 50 са подходящи за бързо и лесно подновяване на слънцезащита за лице и тяло.

Как да използвате Uriage Bariesun?
За да се възползвате от предимствата на фотозащитата Uriage, нанесете продуктите обилно върху всички открити участъци от кожата поне 15 минути преди да излезете навън. Нанасяйте  отново на всеки два часа и след плуване или изпотяване, за да поддържате адекватна защита.

Защитата от вредните слънчеви лъчи е от решаващо значение за поддържането на здрава и млада кожа. Слънцезащита Uriage е създадена да предлага надеждна и дълготрайна защита, която е подходяща за всички типове кожа. Нейните фотостабилни филтри, високи нива на SPF и водоустойчива формула я правят отличен избор за хора от всички възрасти бебета, деца и възратсни. Инвестирайте в слънцезащита Уриаж днес и се радвайте на слънцето безопасно!

Филтър
  

Категории

Цена