СРОК

BOX NOW автомат

Доставката е на следващия ден за цялата страна. (Събота включително, без Неделя).

Автоматите на BOX NOW са достъпни 24/7.

 

ТАКСА BOX NOW

Доставката до автомат на BOX NOW е безплатна независимо от сумата на
поръчката
до 30.04.2024 г.

 

 

ПЛАЩАНЕ

ВНИМАНИЕ! При поръчка с доставка до автомат на BOX NOW няма опция „Наложен платеж“ с плащане в брой. Плащането на наложения платеж трябва да се направи с банкова карта през линк, който ще получите по имейл и SMS/Viber съобщение при изпратена пратка.

За нас:

BOX NOW е най-новата куриерска услуга в България, която доставя само до собствена мрежа от Автоматични пощенски станции (автомати). Това ни позволява да предлагаме бърза и достъпна клиентска услуга. Автоматите на BOX NOW се намират винаги на ключово място в града и са достъпни 24/7. BOX NOW се стреми да бъде еколигичен и устойчив. Автоматите използват слънчева енергия – факт, с който се гордеем и ни помага да допринасяме за намаляване на вредни емисии. Куриерската услуга на BOX NOW е по- ефективна, защото куриерите изминaват по- малко километри доставяйки повече пратки.

BOX NOW позволява да вземете пратката си лесно и удобно по всяко време на деня, всеки ден от седмицата. Потребителите не е нужно да чакат своята пратка вкъщи. Време е да ги „освободим“ от чакането по опашки, за да вземат своята пратка, която благодарение на услугите на BOX NOW е достъпна навсякъде, в желано от клиента време. Вярваме, че е нужно куриерите да се адаптират към графика на потребителя, а не потребителя да се съобразява с графика на куриера.

 

 

Как работи?

  1. При покупка, изберете BOX NOW като начин на доставка.
  2. Посочете най-удобния за Вас BOX NOW автомат.
  3. Платете с банкова карта на момента, или изберете отложено плащане/плащане при получаване (само с карта – през линк). Ще получите по VIBER/SMS и e-mail линк за плащане с банкова карта, когато пратката е изпратена.
  4. Ще получите VIBER/SMS и e-mail с ПИН кода за получаване на пратката.
  5. Въведете своя ПИН код и вземете своята пратка от автомата.

 

 

ОТКРИЙТЕ НАЙ-УДОБНИЯ ЗА ВАС BOX NOW АВТОМАТ:

https://www.boxnow.bg/