ДОСТАВКА

Специални условия

Тегло

Цена на доставка 

до офис на Спиди

Цена на доставка 

до адрес

Доставка до физическата аптека с опцията „Вземи от място”

Независимо от теглото

Безплатна

Покупка на стойност над 50 лв. с ДДС

до 3 кг.

Безплатна

Безплатна

Покупка на стойност над 100 лв. с ДДС

Независимо от теглото

Безплатна

Безплатна

 

до 1 кг.

4.40 лв.

5.90 лв.

 

до 3 кг.

4.40 лв.

7.50 лв.

 

до 6 кг.

6.20 лв.

11.00 лв.

 

до 10 кг.

7.50 лв.

12.50 лв.

 

до 20 кг.

13.00 лв.

18.50 лв.

Условия и начини на доставка

12.1. Gpharm се задължава да осигури условия за правилното опаковане, транспортиране и доставяне на продуктите, така че да бъдат запазени техните качества и ефикасност.

12.2. Ако Потребителят е заявил своята поръчка до офис на Куриерската фирма, разполага със срок от 5 работни дни, считано от датата на доставка, за да я приеме. След изтичането на този срок поръчката се анулира и се връща обратно в склад/физическа аптека на Gpharm.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следната куриерска фирма:

Спийдиwww.speedy.bg

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, до офис на куриерската фирма/автомат или поръчката може да се вземе от физическата аптека, находяща се в град Шумен, ул. „Васил Априлов” № 67 , освен ако в сайта не е посочено друго.

Разходите за доставка са индивидуално посочено в табличен вид по-долу. Потребителят заплаща куриерските услуги в случай на връщане на стоки към Gpharm, освен при погрешно изпратена стока към Потребителя от Gpharm.

Преди изпращане на поръчаната стока Gpharm има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Gpharm не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Gpharm си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Gpharm обработва поръчките в срок от 2 работни дни от извършване на поръчката, като забавяне може да се получи от проблеми с дружествата, осъществяващи логистиката, както и форсмажорни обстоятелства, свързани с Ковид кризата, налагаща забавяния и проблеми с логистиката на стоките. Доставката обичайно се извършва в рамките на обичайния в практиката срок съобразно с избрания способ за доставка.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

Gpharm си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

 

Всички цени са с включен ДДС;

– Максималното допустимо тегло на една пратка е 20 кг.;

Условия:

„Евгени Панайотов 2018” ЕООД предоставя на своите клиенти възможност за избор на един от следните начини за доставка на поръчаните през www.gpharm.bg стоки:

  • До адрес, посочен от клиента
    • До офис на куриерска фирма Спиди или автомат на Спиди
    • До физическата аптека на Gpharm в град Шумен, ул. „Васил Априлов” № 67

Доставки до адрес, посочен от клиента:

„Евгени Панайотов 2018” ЕООД използва услугите на куриерска фирма Спиди за доставка на поръчаните стоки.

В случай, че поръчката е заявена до офис на Спиди, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, за да я получи. Неполучена в този срок поръчката се анулира и се връща обратно на склад във „Евгени Панайотов 2018” ЕООД, а платената за поръчката сума не подлежи на възстановяване.

Срок на доставка:

 

  • Срокът за обработка на всяка поръчка е до 2 работни дни, за което Gpharm ще изпраща потвърдителен e-mail на Потребителя.
  • Възможно е удължаване срока на доставка поради временна липса на поръчан от вас продукт или недостатъчната му наличност за изпълнение на заявеното от вас количество, както и при обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка. В такива случаи ще се свържем с Вас за допълнителни уточнения.
  • Моля имайте предвид, че може да има забавяне в разноса на пратки от куриерската фирма, което може да е в резултат на лоши метеорологични условия, технически проблеми, обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка и други фактори.

*За пратки до по-малки населени места, където куриерска фирма Спиди има конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответният график.

**Възможно е удължаване срока на доставка поради временна липса на поръчан от вас продукт или недостатъчната му наличност за изпълнение на заявеното от вас количество, както и при обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка. В такива случаи ще се свържем с Вас за допълнителни уточнения.

***Моля имайте предвид, че може да има забавяне в разноса на пратки от куриерската фирма, което може да е в резултат на лоши метеорологични условия, технически проблеми, обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка и други фактори. Препоръчваме Ви да проследявате Вашата пратка по номера на товарителницата, която получавате по имейл, след като пратката е предадена на куриерска фирма Спиди.

 

Доставки до офиси на Спиди

При заявяване на поръчка до офис на Спиди, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка на съответната пратка в офис, в които дa приеме своята пратка. След изтичането на срока  поръчката се анулира се връща обратно на склад във „Евгени Панайотов 2018” ЕООД, а платената за поръчката сума не подлежи на възстановяване.

За да се избегнат неволни грешки, след всяка поръчка клиентът получава известие по имейл, потвърждаващо направената поръчка, на контакти предоставени от клиента. Куриерска фирма Спиди ще изпрати на клиента мейл в момента, когато поръчката е приета в Спиди за изпълнение на доставка, както и имейл/sms в деня на доставката.

Получаване на заявени стоки от физическата аптека Gpharm:

„Евгени Панайотов 2018” ЕООД предоставя на клиентите възможност да заявят доставка на поръчаните продукти от физическата аптека. Този начин за доставка е напълно безплатен за клиентите и дава възможност за получаване на поръчката лесно и бързо в удобно за тях време.

Поръчка, неполучена до 14  дни от датата на доставка в аптека, се анулира и връща обратно на склад във „Евгени Панайотов 2018” ЕООД, а платената за поръчката сума не подлежи на възстановяване3,