ДОСТАВКА

Доставка до автомат на BOX NOW

Тегло

Цена на доставка 

до автомат на BOX NOW

Покупка на стойност над 50 лв. с ДДС

до 20 кг.

Безплатна

Покупка на стойност под 50 лв. с ДДС

до 20 кг.

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПЕРИОД:

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО 30.04.2024 г.

След промоционалния период: 3,60 лв.

 * ВНИМАНИЕ! При поръчка с доставка до автомат на BOX NOW няма опция “Наложен Платеж” с плащане в брой. Плащането на наложения платеж трябва да се направи с банкова карта през линк, който ще получите по имейл/смс при изпратена пратка.

 

Доставка чрез куриерска фирмаSpeedy Тегло

Цена на доставка 

до офис на Спиди

Цена на доставка 

до адрес

Доставка до физическата аптека с опцията „Вземи от място” Независимо от теглото Безплатна
Покупка на стойност над 50 лв. с ДДС до 3 кг. Безплатна 2.00 лв.
Покупка на стойност над 100 лв. с ДДС Независимо от теглото Безплатна 2.00 лв.
  до 1 кг. 4.99 лв. 6.90 лв.
  до 3 кг. 4.99 лв. 8.90 лв.
  до 6 кг. 7.50 лв. 13.20 лв.
  до 10 кг. 9.00 лв. 15.00 лв.
  до 20 кг. 15.50 лв. 22.00 лв.

Условия и начини на доставка

12.1. Gpharm се задължава да осигури условия за правилното опаковане, транспортиране и доставяне на продуктите, така че да бъдат запазени техните качества и ефикасност.

12.2. Ако Потребителят е заявил своята поръчка до офис на Куриерската фирма, разполага със срок от 5 работни дни, считано от датата на доставка, за да я приеме. След изтичането на този срок поръчката се анулира и се връща обратно в склад/физическа аптека на Gpharm.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следната куриерска фирма:

Спидиwww.speedy.bg

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, до офис на куриерската фирма/автомат или поръчката може да се вземе от физическата аптека, находяща се в град Шумен, ул. „Васил Априлов” № 67 , освен ако в сайта не е посочено друго.

Разходите за доставка са индивидуално посочено в табличен вид по-долу. Потребителят заплаща куриерските услуги в случай на връщане на стоки към Gpharm, освен при погрешно изпратена стока към Потребителя от Gpharm.

Преди изпращане на поръчаната стока Gpharm има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Gpharm не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Gpharm си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Gpharm обработва поръчките в срок от 1 до 5 работни дни от извършване на поръчката, като забавяне може да се получи от проблеми с дружествата, осъществяващи логистиката, както и форсмажорни обстоятелства, свързани с Ковид кризата, налагаща забавяния и проблеми с логистиката на стоките. Доставката обичайно се извършва в рамките на обичайния в практиката срок съобразно с избрания способ за доставка.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

Gpharm си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

 BOX NOW

Наложен платеж

 

Получателят получава съобщение от BOX NOW на мобилния телефонен номер и на имейла, които са съобщени на Подателя, или в други приложения за съобщения (включително, но не само Viber, WhatsApp), когато пощенската пратка се намира в избраната АМП, и второ съобщение най-малко 8 часа преди изтичането на срока на престой на пощенската пратка в избраната АМП.

 
Всяко съобщение ще съдържа информация за избраната АМП, времето, през което пощенската пратка ще се намира в АМП, и уникален код, състоящ се от 6-8 цифри, известен само на получателя, който получателят ще въведе на клавиатурата на избраната АМП, за да отвори вратата на контейнера, в който се намира неговата пощенска пратка. Въвеждането на уникалния код на клавиатурата на избраната АМП замества подписа на получателя и представлява доказателство за получаване на пощенската пратка. Получателят се идентифицира чрез номера на мобилния си телефон в комбинация с уникалния код, поради което Подателят е отговорен за правилното предаване на BOX NOW на номера на мобилния телефон на получателя.

 
Времето на престой на пощенската пратка в контейнера на избраната АМП ще бъде най-малко 48 часа, считано от съобщението за потвърждение на доставката, изпратено от BOX NOW до получателя, който период ще бъде удължен автоматично от системата безплатно за допълнителни 48 часа, в случай че пратката не е получена. При поискване от получателя периодът за престой може да се удължи безплатно с още 24 часа чрез уебсайта на BOX NOW. При изтичане на срока по предходното изречение пощенската пратка ще бъде върната на Подателя. BOX NOW предоставя на получателя възможността да влезе в уебсайта на BOX NOW от мобилен телефон или компютър, за да следи хода на доставката на поръчаната от Подателя пощенска пратка.

При поръчка с доставка до автомат на BOX NOW няма опция “Наложен Платеж” с плащане в брой. Плащането на наложения платеж трябва да се направи с банкова карта през линк, който ще получите по имейл/смс при изпратена пратка.

Всички цени са с включен ДДС;

– Максималното допустимо тегло на една пратка е 20 кг.;

Условия:

„Евгени Панайотов 2018” ЕООД предоставя на своите клиенти възможност за избор на един от следните начини за доставка на поръчаните през www.gpharm.bg стоки:

  • До адрес, посочен от клиента
  • До офис на куриерска фирма Спиди или автомат на Спиди
  • До автомат на BOX NOW
  • До физическата аптека на Gpharm в град Шумен, ул. „Васил Априлов” № 67
 

Доставки до адрес, посочен от клиента:

„Евгени Панайотов 2018” ЕООД използва услугите на куриерска фирма Спиди за доставка на поръчаните стоки.

В случай, че поръчката е заявена до офис на Спиди, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, за да я получи. Неполучена в този срок поръчката се анулира и се връща обратно на склад във „Евгени Панайотов 2018” ЕООД, а платената за поръчката сума не подлежи на възстановяване.

Срок на доставка:

 

  • Срокът за обработка на всяка поръчка е 3-5 работни дни, за което Gpharm ще изпраща потвърдителен e-mail на Потребителя.
  • Възможно е удължаване срока на доставка поради временна липса на поръчан от вас продукт или недостатъчната му наличност за изпълнение на заявеното от вас количество, както и при обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка. В такива случаи ще се свържем с Вас за допълнителни уточнения.
  • Моля имайте предвид, че може да има забавяне в разноса на пратки от куриерската фирма, което може да е в резултат на лоши метеорологични условия, технически проблеми, обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка и други фактори.

*За пратки до по-малки населени места, където куриерска фирма Спиди има конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответният график.

**Възможно е удължаване срока на доставка поради временна липса на поръчан от вас продукт или недостатъчната му наличност за изпълнение на заявеното от вас количество, както и при обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка. В такива случаи ще се свържем с Вас за допълнителни уточнения.

***Моля имайте предвид, че може да има забавяне в разноса на пратки от куриерската фирма, което може да е в резултат на лоши метеорологични условия, технически проблеми, обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка и други фактори. Препоръчваме Ви да проследявате Вашата пратка по номера на товарителницата, която получавате по имейл, след като пратката е предадена на куриерска фирма Спиди.

 

Доставки до офиси на Спиди

При заявяване на поръчка до офис на Спиди, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка на съответната пратка в офис, в които дa приеме своята пратка. След изтичането на срока  поръчката се анулира се връща обратно на склад във „Евгени Панайотов 2018” ЕООД, а платената за поръчката сума не подлежи на възстановяване.

За да се избегнат неволни грешки, след всяка поръчка клиентът получава известие по имейл, потвърждаващо направената поръчка, на контакти предоставени от клиента. Куриерска фирма Спиди ще изпрати на клиента мейл в момента, когато поръчката е приета в Спиди за изпълнение на доставка, както и имейл/sms в деня на доставката.

Получаване на заявени стоки от физическата аптека Gpharm:

„Евгени Панайотов 2018” ЕООД предоставя на клиентите възможност да заявят доставка на поръчаните продукти от физическата аптека. Този начин за доставка е напълно безплатен за клиентите и дава възможност за получаване на поръчката лесно и бързо в удобно за тях време.

Поръчка, неполучена до 14  дни от датата на доставка в аптека, се анулира и връща обратно на склад във „Евгени Панайотов 2018” ЕООД, а платената за поръчката сума не подлежи на възстановяване.