Разкажете ни за Вашата компания.

Първата аптека Герови отваря врати врати през 1993. Вече сме три аптеки на територията на град Шумен. За нас е приоритет да помогнем на всеки пристъпил в аптеките ни със здравен проблем. Винаги сме държали на индивидуалното отношение към пациентите. Благодарение на нашите знания и висок професионализъм много хора вече близо 30 години ни се доверяват. И трите аптеки имат договор със НЗОК и отпускат лекарства по протоколи IA, IB, IC, инсулини, скъпоструващи лекарства, медицински изделия, изделия за стомирани болни. Аптека Герови-1 и Герови-2 са екстемпорални аптеки и приготвят лекарства по магистрална и фармакопейна рецептура. Аптека Герови-2 изпълнява жълти и зелени рецепти. Предлагаме богата гама от лекарствени продукти, хранителни добавки, билки, хомеопатични продукти, козметика и бебешки продукти на конкурентни цени.

Кои сме ние.

маг. фарм. Мария Панайотова

Завършила специалност магистър-фармацевт във Фармацевтичния факултет на Медицински Университет гр. София през 2011 г. като отличник на випуска. С интереси в областта на терапията на атопичен дерматит, псориазис, акне и други възпалителни кожни заболявания, използва познанията си за приготвянето на екстемпорални натурални дерматологични лекарствени форми, които помагат на пациентите в нашите аптеки да облекчат симптомите на тези заболявания.

 

маг. фарм. Евгени Панайотов

Завършил специалност магистър-фармацевт във Фармацевтичния факултет на Медицински Университет гр. София през 2011 г. С многогодишен опит в работата си в аптека, висок професионализъм и отношение печели хиляди доволни пациенти. Има интереси в областта на фармацевтичния мениджмънт, използването на нови технологии улесняващи работата в аптека и осигуряването на най-голям обем от услуги, от които могат да се възползват пациентите. От 2019 година е председател на Районна Фармацевтична Колегия град Шумен.

Какви конкретни услуги предоставя Вашата компания?

Предлагаме услугата Онлайн Консултация чрез чат, аудио или видео разговор с цел да помогнем на нашите клиенти и пациенти във избора на най-подходящия на тях продукт и за проследяване на лекарствени взаимодействия. В България много пациенти примат лекрствата си неправилно. Освен това много лекарства и хранителни добавки не са съмвестими едно с друго и водят до нежелани лекарствени взаимодействия, като намаляване на фармакологичния ефект или поява на токсични ефекти. Важно е осъзнаването на необходимостта от аналитичен подход към лекарствената употреба. Пренасяйки професионалните си умения за осъществяване на фармацевтична грижа, в нашата онлайн аптека сме изградили отделна секция, в която хората да могат да поискат от нас здравен съвет чрез съобщение, аудио или видео разговор. Можете да попитате дали лекарствата и хранителните добавки, които приемате предизвикват нежелани лекарствени взаимодействия в комбинация. Можем да ви помогнем с информация за избора на ефективна и безопасна терапия по време на бременност и кърмене. Можете да поискате съвет за избора на най-подходящия продукт за вашето здраве или дерматологичен проблем. Имаме амбицията Gpharm.bg да бъде вашия личен онлайн фармацевт, който да ви осигури леснодостъпна високопрофесионална информация от удобството на вашия дом.

Какво отличава Вашата компания от конкурентите Ви?

Индивидуално отншение към всеки клиент/пациент с висока професиналност и много знания.  Ние сме едни от малкото аптеки, където е приоритет клиента/пациента да бъде посрещнат любезно с усмивка и с желание да му се помогне, а не само да си купи нещо и по-бързо да дойде следващия.

Кой е Вашият целеви клиент?

Хора, които търсят разнообразие от продукти за здравето на изгодни цени.

Хора, които искат да закупят висок клас козметични продукти и хранителни добавки от реномирани световноизвестни производители и търсят съвет как да изберат най-подходящите за тях.

Хора, които търсят апарати за измерване на кръвно налягане, термометри, инхалатори, глюкомери и тестленти и други медицински изделия.

Хора, които търсят екстемпорално приготвени в аптека природни дерматологични продукти без консерванти и силно действащи лекарсвени вещества.

Хора, които търсят съвет за лекарствени взаимодействия и правилния начин да приемат лекарства и хранителни добавки.

Мнения от клиенти